Tempur Arc

Tempur Arc

Wie voor een TEMPUR® matras kiest, kiest voor een betere slaapervaring. Wij vinden dat dit ook zou moeten opgaan voor uw bed, daarom hebben wij de nieuwe TEMPUR Arc™ beddencollectie ontworpen. Ons unieke systeem is met zorg ontworpen, zodat uw matras optimaal presteert en u beter slaapt. De TEMPUR Arc™ collectie biedt prachtig vormgegeven bedden voor in uw slaapkamer.

De collectie is op basis van het unieke TEMPUR® ontwerp, passend bij de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen – van klassiek tijdloos en op de natuur geïnspireerd tot hedendaags. Door het modulaire ontwerp van de TEMPUR Arc™ bedden stelt u zelf het perfecte bed samen voor u en voor uw slaapkamer. U bepaalt zelf de stijl van uw bed door alles vanaf de bedbodem tot aan het hoofdbord, de poten, stof en kleuren samen te stellen. Slaap beter in een bed dat echt bij u past.

Tempur Arc

Tempur

Kleur
Materiaal
Stof
Heeft u vragen over de verschillende uitvoeringen van dit product? Neem dan contact op.
LEVERTIJD: Direct leverbaar

Heeft u vragen over dit product (Tempur Arc)?

Laat uw vraag achter in het onderstaande formulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op

Productomschrijving

Verbeter uw slaapkamer met TEMPUR Arc™. TEMPUR Arc™ is gecreëerd in samenwerking met het bekroonde ontwerpbureau Studio Stockholm. Het is een collectie prachtig vormgegeven bedden, ontworpen met het oog op de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen van over de hele wereld. Vorm en functie gaan perfect samen en modieuze bedontwerpen worden gecombineerd met modulaire onderdelen. TEMPUR Arc™ is veel meer dan een bed: dit is een luxe meubelstuk voor in uw huis. Een slaapkamer is niet alleen om in te slapen, maar ook om in te wonen. 1 persoons uitvoering vanaf: € 1.197,00

Productspecificaties

Merk Tempur