Freilicht holland

Freilicht holland

De eettafel is een blikvanger in de tuin of op het terras - met zijn blad van massief geborsteld teak en een decoratieve boomrand geeft hij uw terras een natuurlijke uitstraling. Dankzij de natuurlijke oliën is het gecertificeerde hout bijzonder weerbestendig.

Na verloop van tijd krijgt het een kenmerkende, zilvergrijze patina. De tafel is 220 cm lang, het frame is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium in antraciet. De gekruiste vorm is een bijzonder en fraai. De stoelen AMSTERDAM en de bank ROTTERDAM passen perfect bij elkaar.

Freilicht holland

Kleur
Materiaal
Hout Staal
Heeft u vragen over de verschillende uitvoeringen van dit product? Neem dan contact op.

Heeft u vragen over dit product (Freilicht holland)?

Laat uw vraag achter in het onderstaande formulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op

Productomschrijving

De eettafel is een blikvanger in de tuin of op het terras - met zijn blad van massief geborsteld teak en een decoratieve boomrand geeft hij uw terras een natuurlijke uitstraling. Dankzij de natuurlijke oliën is het gecertificeerde hout bijzonder weerbestendig. Na verloop van tijd krijgt het een kenmerkende, zilvergrijze patina. De tafel is 220 cm lang, het frame is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium in antraciet. De gekruiste vorm is een bijzonder en fraai. De stoelen AMSTERDAM en de bank ROTTERDAM passen perfect bij elkaar.

Productspecificaties


Brochure download

Brochure Freilicht Brochure Freilicht