Freilicht schweden

FREILICHT SCHWEDEN

Deze eettafel in Scandinavische uitstraling overtuigt door zijn robuustheid. Het tafelblad is gemaakt van massief teak en heeft een fraaie facetrand. Door de natuurlijke oliën is het gecertificeerde hout bijzonder weerbestendig.

Het tafelframe is gemaakt van antracietkleurig, gepoedercoat aluminium, dat absoluut weerbestendig en zeer eenvoudig te reinigen is: het kan eenvoudig worden afgespoten of afgeveegd. Met een lengte van 200 cm biedt de tafel uw gasten ook voldoende ruimte in de tuin. De bijpassende schelpstoel in een eenvoudig design vindt u onder model STOCKHOLM.

Freilicht schweden

Uitvoering
outdoormeubels
Kleur
Materiaal
Hout Staal
Heeft u vragen over de verschillende uitvoeringen van dit product? Neem dan contact op.

Heeft u vragen over dit product (Freilicht schweden)?

Laat uw vraag achter in het onderstaande formulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op

Productomschrijving

Deze eettafel in Scandinavische uitstraling overtuigt door zijn robuustheid. Het tafelblad is gemaakt van massief teak en heeft een fraaie facetrand. Door de natuurlijke oliën is het gecertificeerde hout bijzonder weerbestendig. Het tafelframe is gemaakt van antracietkleurig, gepoedercoat aluminium, dat absoluut weerbestendig en zeer eenvoudig te reinigen is: het kan eenvoudig worden afgespoten of afgeveegd. Met een lengte van 200 cm biedt de tafel uw gasten ook voldoende ruimte in de tuin. De bijpassende schelpstoel in een eenvoudig design vindt u onder model STOCKHOLM.

Productspecificaties

Uitvoering outdoormeubels

Brochure download

Brochure FREILICHT Brochure FREILICHT