20/80 collectie

Nieuw Europees interieurmerk exclusief bij Winzo! Interieurdesign met een vleugje nostalgie. 2023 verwacht een topjaar te worden voor gloednieuw interieurmerk 20/80: moderne collectie functioneel design voor echte thuisgenieters! Deze unieke collectie hoekbanken & sofa’s, salontafels, tafels en stoelen, kast & wand en carnets wordt blijvend uitgebreid met kunst, verlichting en eigen lijn accessoires. De uitbreiding van het nieuwe interieurmerk is als eerste te zien bij Winzo Meubelen in Hamont-Achel.

Kiezen met echte meerwaarde van je interieur met:
* Hoogwaardige kwaliteit en un Ieke stukken, waarin het steeds zalig vertoeven is
* Samengesteld door mensen met liefde en passie voor persoonlijk wonen
* Inspiratie wordt live opgedaan door mooie vakantieplekken, unieke interieurs en internationale beurzen te bezoeken.

De nieuwe meubelcollectie voelt zich thuis in een ruimte waar mensen wonen die een druk leven hebben en echt willen ontspannen en relaxed willen genieten. Veel comfort en functies, persoonlijke ambacht, advies op maat zijn voor elke generatie een vaste waarde in het interieurprogramma.

20/80 collectie biedt:
* gunstige aanbiedingen
* keuze uit 100 leer en stofkleuren
* 5 jaar garantie
* snel genieten door korte levertijden

Dit wordt gerealiseerd door intensieve samenwerking, ruime ervaring en enorme inzet om u perfect te laten zitten, liggen en ontspannen. De 20/80 collectie presenteert een one-stop concept om in een hand uw interieur samen te stellen. Hierbij wordt, indien u wenst, advies op locatie omgezet in een compleet interieurplan.

Zitmeubelen

Tafels & Stoelen

Kast & Wand

Bekijk onze collectie